You are currently viewing Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 384.94

Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 384.94

Mbështetje për: LawBreakers, ARK: Survival Evolved, Fortnite Early Access, Dark and Light, Hellblade: Senua’s Sacrifice, si dhe mbështetje për opsionin “Ultra” në EVE: Valkyrie.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Shton SLI profil për: ARK: Survival Evolved, IL-2: Sturmovik: Battle of Stalingrad, dhe Lawbreakers.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon rendimenti nuk rritet në IL2-Sturmovik Battle of Stalingrad. kur SLI është aktive me GeForce GTX 980.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon bllokim të lojës Star Ruler 2 pak minuta nga nisja.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon mos funksionim korrekt të opsionit HDR në Mass Effect – Andromeda me Titan Xp.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon konfliktin midis opsionit HDR të Windows me të lojës në Shadow Warrior 2 për GeForce GTX 1070/1080.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon ngecje të lojës në Gears of War 4 për GeForce GTX 970 pas driver-it 384.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon ngecje të ekranit në NieR:Automata për GeForce GTX 780/780 Ti.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon bllokim të lojës Watch Dogs 2 me Titan X.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon rendiment të dobët në lojëra për GeForce GTX “Drivers in Fedora” [DNF[.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon problemet me riprodhimin në ekran të plotë [full-screen] në rPlay të Windows Store – Channel 9.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Rregullon mungesën e sinjalit në monitor [kur monitori fiket e ndizet], me lidhje DisplayPort në GeForce GTX 980.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për shkarkim kliko KËTU!