You are currently viewing Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 385.41

Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 385.41

Mbështetje për Destiny 2 PC Open Beta, PlayerUnknown’s Battlegrounds, ARK: Survival Evolved, F1 2017, Pro Evolution Soccer 2018, dhe Quake Champions Early Access.
Heq proçesin nvtray efektive me GeForce Experience 3.9 e lart.
Shton profil SLI për ARK: Survival Evolved, Destiny 2, Faith of Danschant, Lawbreakers, Secret World Legends, Starpoint Gemini Warlords, dhe F1 2017.
Rregullon ulje të FPS në Quantum Break me GeForce GTX 970

Për shkarkim kliko KËTU!