You are currently viewing Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 387.92

Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 387.92

Mbështetje për: Middle-earth: Shadow of War, The Evil Within 2, Forza Motorsport 7, dhe ARKTIKA.1.
Shton / Përmirëson profil SLI për: Earthfall, Lawbreakers, Middle-Earth: Shadow of War, Nex Machina, ReCore, RiME, Snake Pass, Tekken 7, The Evil Within 2, We Happy Few.
Shton mbështesje për OpenGL 4.61.
Shton mbështesje për NVIDIA GameStream për HDR në Windows 10.
Shton mbështesje për Fast Sync për konfigurimet SLI [Për kartat Maxwell çdo rezolucion nën 4K, ndërsa për kartat Pascal pa kufi].
Përmirëson rendimentin në aplikacionet me ndërfaqeje Vukan në modalitetin Fullscreen [ekran i plotë] në sisteme Windows 32-bit.
Shton mbështesje për DirectX Intermediate Language (çka do të thotë mbështetje e plotë për DirectX 12 Shader Model 6.0, për kartat nga Kepler e lartë].
Rregullon përdorim të dobët të kartës që shkakton rendiment të ulët në lojëra për konfigurime SLI me platformë Intel X299.
Rregullon korruptim të figurës në videot YouTube kur Fast Sync është i ndezur.
Rregullon opsioni ‘Share FPS overlay’ shfaqet në aplikacionin Discord.
Rregullon figura në disa raste kërcen në aplikacionet VR për HTC Vive.
Rregullon rezolucionet e personalizuara nuk ruhen në NVIDIA Control Panel pas instalimit të Driver-it.
Rregullon opsioni “Use NVIDIA Color Setting”, nuk ruhet në NVIDIA Control Panel pas instalimit të Driver-it për ekranet 4K nga Asus.
Rregullon ekrani vezullon përkohësisht gjatë hapjes së Windows-it.

Për shkarkim kliko KËTU!