You are currently viewing Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 388.00

Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 388.00

Mbështetje për Destiny 2 dhe Assassin’s Creed Origins.
Mbështesje për laptop GM204 nga Alienware.
Rregullon luhatje të FPS në lojëra si Doom, CS Go, dhe Witcher 3 në Laptop me GeForce GTX 108.

Për shkarkim kliko KËTU!