You are currently viewing Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 388.13

Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 388.13

Mbështetje për kartën e re NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti.
Mbështetje për Call of Duty: WWII, Wolfenstein II: The New Colossus, dhe Need for Speed Payback.
Shton SLI profil për Lawbreakersm Middle-Earth: Shadow of War, Snake Pass.
Rregullon mungesën e sinjalit në ekranin e dytë në konfigurime me shumë-monitor.
Rregullon [bug] mos njohjen e Hardware-it në Device Manager.
Rregullon korruptimin e memorjes në laptop hibrid në modalitetin ekran i plotë.

Për shkarkim kliko KËTU!