You are currently viewing Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 388.31

Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 388.31

Mbështetje për Star Wars Battlefront II, Injustice 2, dhe Destiny 2.
Shton profil SLI për EVE Valkyrie – Warzone, Star Wars: Battlefront II (2017).
Rregullon luhatje të FPS në lojëra kur në programet e monitorimit opsioni për të monitoruar energjinë e kartës grafike është i ndezur.
Rregullon mos njohjen e Hardware-it grafik [GeForce GTX 1080] në laptop Alienware Amplifier.
Rregullon mungesën e opsionit “Set stereoscopic 3D” në NVIDIA Control Panel në disa Laptop që mbështesin teknologjinë 3D Vision.
Rregullon objektet e krijuara në aplikacionet e dizajnit nuk shihen në laptop me grafik GeForce GTX 970M.

Për shkarkim kliko KËTU!