You are currently viewing Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 390.65

Nvidia nxjerr driver-in e ri GeForce 390.65

-Mbështetje për Fortnite Battle Royale.
-Shton teknologjinë NVIDIA Freestyle e cila ju mundëson apliminin e filtrave ‘post-processing’ të dëshiruar në lojëra.
-Shton përditësime sigurimi ndaj Spectre.
-Shton veçori të re për eGPU [kartë grafike e jashtme], për të njoftuar përdoruesin nëse eGPU është lidhur ose shkëputur.
-Shton profil SLI për: DIRT4, Total War: WARHAMMER II, X-Morph: Defense.

-Zgjidh
Parregullsi grafike shfaqen në ekran në Batman Arkham Knight me GeForce GTX 970.
Parregullsi grafika shfaqen në ekran gjatë përdorimit të Gamestream me GeForce GTX 1080 Ti, TITAN X, dhe TITAN Xp.
Një mesazh gabimi shfaqet kur aktivohet stereoscopic 3D në Laptop me grafik Fermi [seria GTX 400-500].

Për shkarkim kliko KËTU!