You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 390.77

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 390.77

-Mbështetje për: Kingdom Come: Deliverance, War Thunder, Black Desert Online, dhe Metal Gear Survive.
-Shton profil SLI për: DIRT 4, Hot Lava, Metal Gear Survive, dhe Ode.

-Zgjidh
Korruptim grafik në Dirt 4 kur SLI është e ndezur.
Disa element grafik mungojnë në Neverwinter Nights.
GeForce Experience mund të nis me ekran bosh në Laptop Optimus.
Ulje të rendimentit në 3DMark.
Ulje të rendimentit në modalitetin dritare [windowed mode] me GeForce GTX 1080 kur G-SYNC është aktiv.
Opsioni ‘output dynamic range’ në NVIDIA Control Panel ndryshon pas riatdhesimit të sistemit.

Për shkarkim kliko KËTU!