You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 397.64

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 397.64

Mbështetje për: Destiny 2: Warmind, Conan Exiles, dhe Pillars of Eternity II: Deadfire.
Shton profil SLI për: Kingdom Come: Deliverance, GRIP.
Shton mbështetje për Microsoft Surface Books.

-Zgjidh
Rrezet e dritës janë më të dobëta kur forcohet MSAA nga NVIDIA Control Panel në Grand Theft Auto V.
Ekran bosh shfaqet në mbyllje të Starcraft 2 në sisteme me karta grafike Kepler [seria GTX 700].
Mungesë e sinjalit me GeForce GTX 780 Ti në SLI kur lidhen nëpërmjet DisplayPort dhe 2 monitor me port DVI.
Parrjedhshmëri në riprodhimin e videove të Netflix.
Windows Device Manager mund të raportoje një gabim me kodin 43 me kartat grafike GeForce GTX 1060.
Windows Event Viewer shfaq gabim me kodin 14 kur hyhet në Windows.
Objektet e ndërfaqes zmadhohen kur aplikacioni kërkon NVAPI.
Driver-i mund të fshihet kur kompjuteri qëndron pa punuar për një kohë të gjatë në Windows 10.

Për shkarkim kliko KËTU!