You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 397.93

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 397.93

Mbështetje për The Crew 2 Closed Beta dhe State of Decay 2.
Shton profil SLI për DRG Initiative dhe Star Wars: Battlefront II
Tashmë mbështet teknologjinë CUDA 9.2.
Heq ‘Experience Improvement Program’ nga NVIDIA Control Panel

-Zgjidh
Në laptop me grafik GeForce GTX 870M ‘GPU acceleration’ përdoret nga Windows Explorer.
Steam bllokon ndezjen/fikjen e SLI.
Opsioni ‘Digital Vibrance’ i 3D Surround nuk është i qëndrueshëm dhe riatdhesohet me riatdhesimin e sistemit.
Wolfenstein II: The New Colossus ngec në një segment të caktuar të lojës.
Kur Windows HDR ndizet, disa nga ngjyrat mungojnë nga faqja NVIDIA Control Panel -> Display -> Change Resolution.
Në kartat grafike Kepler [GTX 700] dhe Paskal [GTX 1000] driver-i mund të mos hapet pas instalimit dhe riatdhesimit të sistemit.
Dridhje e ekranit në ngjyrë të gjelbër përjetohet në Far Cry 5 kur HDR është e ndezur në rezolucion jo nativ.

Për shkarkim kliko KËTU!