You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 398.82

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 398.82

Mbështetje për World of Warcraft: Battle for Azeroth dhe Monster Hunter: World.
Shton profil SLI për Call of Duty: Black Ops 4 dhe World of Warcraft.

-Zgjidh
Linku i G-SYNC në Surround mode mungon.
Konfigurimi 1×3 Surround nuk mund të vendoset nga NVIDIA Control Panel.
Butonat e shpejtë për NVIDIA Surround nuk funksionojnë.
Korruptim i fortë i ngjyrave në World of Warcraft: Legion kur Windows HDR është aktive në sisteme SLI me GeForce GTX 1080.
Efekti fantazmë mund të përjetohet në Dark Souls Remastered kur përdoret temporal anti-aliasing në lojë në sisteme SLI.
NVIDIA Freestyle nuk funksionon në Dead by Daylight.
Kuadrat të bardh shfaqen në errkan kur regjistrohet me GameStream me kartë të overclock-uar GeForce GTX 1080 Ti.
Rrjedhje të burimeve në Driver kur luhen lojëra me motorin grafik Unreal Engine 4.
Disa efekte grafik mungojnë nga loja në Wolfenstein II: The New Colossus.
Objekte të zi shfaqen në Wolfenstein II: The New Colossus.
Dolby Vision nuk funksionon pas përditësimit 4.70.x. të TV-ve LG me GeForce GTX 1080.


[button-green url=”http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us” target=”_self” position=”center”]NVIDIA DRIVER[/button-green]