You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 399.07

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 399.07

Mbështetje për Battlefield V Open Beta, F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution Soccer 2019, Strange Brigade, dhe Switchblade.
Shton profil SLI për F1 2018 dhe Immortal: Unchained.

-Zgjidh
Opsioni TAA në Rainbow Six Siege krijon paqartësi në figurë.
win7-blit mund të përdoret për të korrigjuar problemet me MSHybrid për Laptop.
Driverat OpenGL nuk pasqyrojnë kontekstin e saktë në kartat GeForce GTX 1050 dhe 1070.
Përplasje me ekran blu ndodh në lojërat VR me Oculus Rift.
Mungesë të textur-ave në Doom me serinë Kepler Geforce 600 dhe 700.
Probleme me stabilitetin e sistemit kur luhet LA Noire VR.
Disa opsione grafike në Call of Duty Black Ops 4 shkaktojnë luhatje të FPOS.
Luhatje të FPS kur G-Sync është aktiv në modalitet dritare në sistemet Windows 10 Spring Creators Update.

[button-green url=”http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us” target=”_self” position=”center”]Shkarko[/button-green]