You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 399.24

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 399.24

Mbështetje për Shadow of the Tomb Raider, Call of Duty: Black Ops 4 Blackout open beta, dhe Assetto Corsa Competizione early access.

-Zgjidh
Rendimenti përgjysmohet në lojëra 3d me proçesorë nga 16-bërthama 32 thread, në 32-bërthama 64-thread.
Driver-i mund të mos instalohet korrektësisht në disa sisteme Core 2 Duo/Quad.

[button-green url=”http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us” target=”_self” position=”center”]Shkarko[/button-green]