You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 411.63

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 411.63

Mbështetje për: Assassin’s Creed Odyssey, Forza Horizon 4, dhe FIFA 19.

Mbështetje për kartat e reja: NVIDIA GeForce RTX 2080 dhe RTX 2080 Ti.

Shton profil SLI për: HOB, Lake Ridden, NieR:Automata, Northgard, Pure Farming 2018, Raid: World War II, Star Wars: Battlefront II (2017) dhe TT Isle of Man.

-Veçorit e reja
Shton mbështetje për CUDA 10.0.
Shton teknologjinë NVIDIA RTX.
Mbështetje për versionin 1,1 të ndërfaqes Vulkan.
Shton Vulkan HDR për Windows.
Shtesat OpenGL për kartat grafike Turing.
Në NVIDIA Control Panel, në System Info tashme mund të shihen vetëm frekuencat turbo dhe jo bazë të kartave grafike Turing.

-Zgjidh
Përdorimi i programeve për monitorimin e energjisë së kartës grafike shkakton luhatje të FPS.
Rendiment i ulët në lojën Monster Hunter World.
Korruptim i grafikës në Tom Clancy’s The Division kur përdoren opsionet grafik NVIDIA Gameworks.
Në Call of duty WW II ekrani i mesit shfaqet bosh në konfigurim 1×3 Surround.
G-SYNC nuk funksionon në lojën Planetside 2.
Driver-i OpenGL përplas aplikacionin ARCHICAD.
Ekrani blu i vdekjes mund të shfaqet rastësisht kur përdoren më shumë se një GTX 1080Ti në borde me çip PLX.
Karta e dytë në sistem me konfigurim ‘Mosaic with Sync’ nuk punon në videot YouTube me ekrane të plotë.

[button-green url=”http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us” target=”_self” position=”center”]Shkarko[/button-green]