You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 411.70

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 411.70

Mbështetje për Assassin’s Creed Odyssey, Forza Horizon 4, dhe FIFA 19.

Zgjidh
Korruptim i aplikacionit Photoshop CC kur rritet madhësia e figurës me kartat Turing.
Dridhje e figurës në PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS me GeForce RTX 2080.
Rendiment i ulët në përpunimin e videove me GeForce RTX 2080 Ti.

[button-green url=”http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us” target=”_self” position=”center”]Shkarko[/button-green]