You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 416.34

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 416.34

Mbështetje për Call of Duty: Black Ops 4, SOULCALIBUR VI, dhe GRIP.

-Zgjidh
Lojërat hapen me ekran të zi kur DSR është e ndezur.
Disa lojëra projektojnë një linjë të kuqe, jeshile apo blu kur G-SYNC është aktiv në modalitetin ekran i plotë.
Probleme me hijet në PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.
Kur HDR është aktiv lojërat shfaqin korrupto të figurës.

[button-green url=”http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us” target=”_self” position=”center”]Shkarko[/button-green]