You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 416.94

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 416.94

Mbështetje për Battlefield V, Fallout 76, dhe Hitman 2.

-Zgjidh
Aktivitet i pazakontë në desktop me GeForce GTX 780.

[button-green url=”http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us” target=”_self” position=”center”]Shkarko[/button-green]