You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 418.81

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 418.81

 

  • Shton mbështetje për Laptopët e ri me GeForce RTX,  rrit rendimentin për Futuremark’s 3DMark Port Royal benchmark, e cila ka shtuar së fundi mbështetje për NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS).

  • Shton rendimentin në disa lojëra si Witcher 3.  kur përdoret G-SYNC dhe SLI në kartat Pascal dhe Maxwell.

  • Shton profil SLI për: Anthem, Assetto Corsa Competizione, Battlefleet Gothic: Armada 2,, Life is strange Season 2,  NBA 2K19, dhe Space Hulk Tactics.

Zgjidh

  • Në Gamestream transmetimet direkt nuk nisin në HDR edhe pse është zgjedhur si opsion në program.

  •  Opsioni Share FPS overlay i GeForce Experience shfaqet në aplikacionin Twitter të Microsoft Store.

  • Dridhje të ekranit mund të përjetohet në lojëra nëse G-SYNC është aktiv.

Për shkarkim kliko KËTU!