You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 418.91

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 418.91

Mbështetje DLSS dhe Ray Tracing në lojërat Battlefield V dhe Metro Exodus.

Zgjidh

  • Disa viza shfaqen në tokë në Battlefield 1 kur anisotropic filtering është aktiv në NVIDIA Control Panel.

  • Gabimi ‘Event ID 14’ shfaqet në event viewer logs kur opsioni Digital Vibrance ndryshohet për kartat GeForce RTX 20.

Për shkarkim kliko KËTU!