You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 430.39

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 430.39

Mbështetje për Mortal Kombat XI, Anthem, dhe Strange Brigade.

Gaming Technology

  • Shton mbështetje për GeForce GTX 1650 desktop, dhe GeForce GTX 1660 Ti dhe GTX 1650 për Laptop.

  • Shton mbështetje për shtat monitor G-SYNC.

  • Shton mbështetje për Windows 10 May 2019 Update.

Heq mbështetje për 3D Vizion dhe kartat Kepler për Laptop.

  • Duke filluar nga versioni 430,  driver-i nuk mbështet më veçorit e 3D Vizion si dhe Laptop me kartat e bazuara në arkitekturën Kepler [GTX 700]

Zgjidh

  •  MadVR nuk funksionon në modalitetin HDR kur përdoret MPC player.

  • G-SYNC nuk funksionon kur përdoret Surround resolution me kartat Pascal.

  • Dridhje e figurës vërehet në disa sisteme me shumë-ekrane.

  • Rrjedhje e memorjes mund të përjetohet gjatë hapjes së lojërave.

Për shkarkim kliko KËTU!