You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 431.36

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 431.36

Mbështetje e mëtejshme për Tom Clancy’s The Division 2, Strange Brigade, dhe Metro Exodus.

Shton profil SLI për F1 2019.

Gaming Technology

 • Shton mbështetjen për tre ekrane G-SYNC.

  • LG 34GL750

  • HP 25mx

  • HP Omen X 25f

 • Mbështetje për GeForce RTX 2060 SUPER dhe RTX 2070 SUPER.

Zgjidh

 • Numrat e FPS shfaqen në Windows Start Menu.

 • BSOD shfaqet kur ndizet nga modaliteti i gjumit Laptopët ASUS GL703GS/ASUS GL502VML

 • Gabim me kod 43 shfaqet gjatë instalimit të Driver-it 430.64 në Windows 10 May 2019.

 •  Dridhje e ekranit në GTA V kur përdoret MSAA.

 • Forza Horizon 4 përplaset kur hyhet në tunele gjatë lojës.

 • Shadow of the Tomb Raider përplaset në kartat grafike Pascal.

 • Benchmark-u i Shadow of the Tomb Raider ndërpritet kur ray tracing është i ndezur.

 • Sistemi Windows 10 version 1903 nuk ruan dosjen dmp pas një përplasje BSOD.

Për shkarkim kliko KËTU!