You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 436.02

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 436.02

Përmirësim të rendimentit me deri në 23% për serinë RTX Super për: Apex Legends, Battlefield V, Forza Horizon 4, Strange Brigade, dhe World War Z

Veçorit e reja

 • Shton opsionin  Ultra-Low Latency.

 • Shton opsionin GPU Integer Scaling.

 • Shton filtër për Freestyle për 600 lojëra DX9, DX11, DX12 dhe Vulkan.

 • Mbështetje për ekranet Freesync ASUS VG27A, ACER CP3271, dhe ACER XB273K GP.

 • Mbështetje për ngjyrat 30-bit.

Shton/përditëson profile SLI për lojërat si më poshtë.

 • BattleTech

 • Dakar18

 • Deep Rock Galactic

 • Fe

 • Fear the Night

 • Heavy Rain

 • Nelo

 • Overkill’s The Walking Dead

 • PC Building Simulator

 • Remnant: From the Ashes

 • Starlink: Battle for Atlas

 • Warhammer: Chaosbane

Zgjidh

 

 • Shadow of the Tomb Raider përplaset me mesazh “DXGI DEVICE HUNG Error” kur niset në konfigurime SLI.

 • Ekran blu ose i bardh mund të shfaqet në AutoCAD 2017.

 • Figura e miut mund të mos shfaqet në mënyrë korrekte në ekran pas daljes nga loja.

 • Korrigjime në panelin e kontrollit për gjuhën Ruse.

Për shkarkim kliko KËTU!