You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 436.48

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 436.48

Mbështetje për Tom Clancyʹs Ghost Recon Breakpoint dhe Asgardʹs Wrath.

Shton profil SLI për Close to the Sun.

Shton Mbështetje për teknologjin HTC VIVE Cosmos VR HMD.

-Zgjidh

  • Përplasje e lojës UBOAT.

  • Përplasje e lojës Tom Clancyʹs The Division II në DX12.

  • Mesazh gabimi shfaqet në lojërat e bazuara me ndërfaqen Vulkan  kur hapet GeForce Experience Freestyle ose Ansel gjatë lojës.

  • Disa objekte mungojnë në lojën Tradesmen OS3DE.

  • Parregullsi në efektet Cinema4D.

Për shkarkim kliko KËTU!