You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 440.97

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 440.97

Mbështetje për Call of Duty: Modern Warfare dhe The Outer Worlds.

Shton profil SLI për  Darwin Project dhe The Outer Worlds (vetëm për kartat Turing ).

G-SYNC tashmë mbështet aplikacionet OpenGL dhe Vulkan në modalitet dritare.

 

-Zgjidh

  • FIFA 19/FIFA 20  mund të përjetoj përplasje në desktop.

  • Dridhje të ekranit në Apex Legends.

  • Star Wars: Battlefront II mund të përjetoj përplasje në desktop.

  • Loja Growtopia përplaset në hapje me kartat GeForce RTX.

  • Objektet mungojnë në lojën Tradesmen OS3DE.

  • World of Warcraft dridhje e ekranit përjetohet në menynë e përzgjedhjes së karakterit.

  • Korruptim të efekteve grafik në Cinema 4D.

  • Përplasje e Shadow Of The Tomb Raider në DirectX 12.

  • Korruptim ngjyrash mund të përjetohet në Forza Horizon 4 gjatë lojës.

  • Frekuencat e GeForce GTX 970M nuk mund të shtyhen për tej kufirit bazë.

Për shkarkim kliko KËTU!