You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 441.12

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 441.12

Mbështetje për Red Dead Redemption 2, Need for Speed Heat, dhe Borderlands 3.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Mbështetje G-Sync për ekranet  LG B9, C9, dhe E9 4K OLED [këshillohet te përditësohet firmware i ekranit para instalimit te këtij driver-i].

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

-Zgjidh

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  • “,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    Ekran i bardh në Super Robot Wars V.

    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Për shkarkim kliko KËTU!