You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 441.66

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 441.66

Mbështetje për MechWarrior 5: Mercenaries dhe Detroit: Become Human.

Mbështetje G-Sync për ekranet MSI MAG251RX dhe ViewSonic XG270.

-Zgjidh

  • Aplikacioni ‘Resolve’ mund të përjetoj përplasje.

  • Luhatje të FPS në Forza Motorsport 7 pas disa xhiro garë.

  • FPS-t bien kur G-SYNC është aktiv në Fallout 76.

  • Opsionet e zërit 5.1 ose  7.1 mungojnë në Windows Sound Properties.

  • Paqartësi me GeForce GTX 1060 6GB në NVIDIA Control Panel.

Për shkarkim kliko KËTU!