You are currently viewing Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 442.19

Nvidia nxjerr Driver-in e ri GeForce 442.19

Mbështetje për Zombie Army: Dead War 4, Apex Legends Season 4 dhe  Metro Exodus: Sam’s Story.

Mbështetje për aplikacionet studio si: Redshift Renderer, Blackmagic DaVinci Resolve, Foundry MODO, etj..

Mbështetje G-Sync për ekranet ASUS VG259QM, Dell AW2521HF, dhe LG 34GN850.

-Zgjidh

  • The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine mund të përplaset kur arrihet një skenë e caktuar në lojë.

  • Driver-i mund të ndaloj së punuari në [email protected] me kartat grafike Maxwell kur perëndohet OpenCL.

  • Transmetimet OBS mund të ndalohen rastësisht në Call of Duty Modern Warfare.

  • Nisja e  Battleye me NVIDIA Low Latency Mode e vendosur në Ultra mund të shkaktoj ristartimin e lojërave.

  • Luhatje të FPS mund të përjetohet kur kombinohet NVIDIA SLI me G-SYNC.

  • Përplasje e lojës Doom në hapje me kartat grafike GeForce 600/700 (Kepler).

  • Rrjedhje e memorjes në NVENC.

    Për shkarkim kliko KËTU!