You are currently viewing Nvidia Nxjerr Driver-in e Ri GeForce Hotfix 378.57

Nvidia Nxjerr Driver-in e Ri GeForce Hotfix 378.57

Fiks crash në Minecraft dhe lojëra të tjera të bazuara në Java.
Zgjidh ‘Debug Mode’ si opsion primar në kartat Pascal.

Për shkarkim kliko —> KËTU!