You are currently viewing NVIDIA Tregon se mungesat në treg do të zgjasin për pjesën më të madhe të vitit

NVIDIA Tregon se mungesat në treg do të zgjasin për pjesën më të madhe të vitit

NVIDIA raportoi përmes faqes së saj të internetit se mungesa e kartave grafike do të vazhdojë për pjesën më të madhe të vitit. Nënkryetari ekzekutiv dhe kryeshefi financiar i NVIDIA, Colette Kress, tregoi se kërkesa vazhdon të jetë shumë më e lartë se furnizimi, duke njohur që stoku i produkteve grafike është mjaft i pakët. Kress përmendi se situata do të vazhdojë për pjesën më të madhe të vitit 2021, megjithëse ka shumë të ngjarë që asgjë nuk do të ndryshojë deri vitin e ardhshëm.