You are currently viewing Nvidia ul parashikimin e të ardhurave të tremujorit të katërt me gjysmë miliardë dollarë

Nvidia ul parashikimin e të ardhurave të tremujorit të katërt me gjysmë miliardë dollarë

NVIDIA uli parashikimin e të ardhurave të tremujorit të katërt pak para se tregu i aksioneve të hapej këtë të hënë, njofton CNBC. Në një deklaratë, NVIDIA përmendi “shitjet më të dobëta se ç’pritej në platformat e saj të lojërave dhe Datacenter”, si dhe “gjendjen ekonomike në Kinë”.  Kompania ka ulur parashikimin e saj në 2.2 miliardë dollarë nga 2.7 miliardë dollarë që kishte parashikuar.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
“Tremujori i katërt ishte jashtëzakonisht i trazuar dhe zhgënjyes, tha në një deklaratë presidenti dhe themeluesi i Nvidia-s Jensen Huang. “Duke parë përpara, ne jemi të sigurt në strategjitë tona drejt rritjes”.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
NVIDIA tha se shitjet e “kartave të caktuara të nivelit të lartë të arkitekturës së re Turing” nuk plotësuan parashikimin sepse disa konsumatorë janë duke pritur për çmime më të ulëta dhe demonstrime të mëtejshme të teknologjisë RTX në lojërat aktuale.