You are currently viewing Nvidia Zbulon Programin GeForce Now Për PC Dhe Mac

Nvidia Zbulon Programin GeForce Now Për PC Dhe Mac


Pas thashethemeve të shumta rreth kartës grafike GTX 1080Ti pritesh që në CES 2017 Nvidia të zyrtarizonte ekzistencën e kësaj karte, mirë po kjo nuk ndodhi.

Shefi i Nvidia Jen-Hsun Huang doli në skenën e Nvidia Keynote në CES 2017 dhe njoftoj zyrtarisht për zgjerimin e programit GeForce Now, [aktualisht për Android] në Pc dhe Mac.
GeForce Now u jep mundësin lojtarëve me PC me rendiment të ulët, apo Mac, të luajnë lojërat e fundit në maksimumin e grafikes fal teknologjisë Cloud.
Gjithsesi Ky shërbim on-demand ka koston e tij dhe është i kripur, për 20 orë lojë tarifa është 25$.
Çmimit të kripur i shtohet fakti që lojërat duhen blerë nga Steam, Origin, Uplay, apo shitës të tjerë Online.
Pra funksioni i vetëm i GeForce Now është ai i emulimit të Hardware-it.
GeForce Now pritet të dalë nga Marsi i 2017, do të jetë interesant se si do të eci ky projekt pasi konkurrenca si p.sh LiquidSky ofron diçka të ngjashme prej muajsh dhe pa pagese, por është ende në beta.