You are currently viewing Oraret Dhe Konferencat E E3 2017

Oraret Dhe Konferencat E E3 2017

Tashmë jemi në prag të evenimentit më të madh për lojëra që mbahet në Los Angeles, Amerikë.
Si gjithmonë edhe këtë vit priten surpriza të shumta, kështu që na ndiqni për të mësuar më shumë.
Do mundohemi të pasqyrojmë më të mirën nga ky eveniment.
Tabela e konferencave me oraret normalisht për Shqipërinë është si më poshtë.

E Shtunë 10 Qershor
Ora 21:00 – EA Play

E Diel 11 Qershor
Ora 23:00 – Xbox Conference

E Hënë 12 Qershor
Ora 06:00 – Bethesda Conference
Ora 19:00 – PC Gaming Show
Ora 22:00 – Ubisoft Conference

E Martë 13 Qershor
Ora 03:00 – Sony Conference
Ora 18:00 – Nintendo Spotlight