You are currently viewing Overkill Dhuron 5 Milion Kopje Të Payday 2 Në Steam

Overkill Dhuron 5 Milion Kopje Të Payday 2 Në Steam


Zhvilluesi i Payday 2 Overkill, po shpërndan 5 milionë kopje të lojës së tij kooperativë në Steam.
Thjesht hyni në Steam, klikoni butonin “install” dhe është e juaj përgjithmonë.
Kjo ofertë do të përfundojë kur 5 milion kopjet e lojës të jenë dhënë ose në 21 Qershor.
Mesa duket Overkill, do të nxjerrë një version të ri të lojës Payday 2 Ultimate Edition, e cila do të përfshijë të 48 DLC që janë shtuar lojës që nga fillimi i 2013, kështu që po pastrojnë stokun pasi versioni bazë nuk do të shitet më.

Për shkarkim kliko KËTU!