AMD i jep fund mbështetjes për seritë e kartave grafike Radeon HD 7000, R200, R300 dhe Fury

AMD po i jep fund mbështetjes për kartat grafike të serive Radeon HD 7000, R200, R300 dhe R9 Fury, bazuar në versionet më të vjetra të

Read More

Mbështetja për Windows 10 mbaron në Tetor 2025

Javën e ardhshme, Microsoft do të njoftojë më shumë rreth brezit të ardhshëm të sistemit të operimit Windows. Ndërkohë Microsoft  ka

Read More

Intel tregon Çipin grafik Xe-HPG DG2

Në rrjetet sociale, Intel po tregon një foto të Çipit grafik DG2 me 512 Njësi Ekzekutimi, i cili do të ishte seria top e kartave grafike nga

Read More

Nvidia përfundon mbështetjen për kartat Kepler (GTX 700/600) duke filluar nga Driver-i R470

Kanë kaluar nëntë vjet që kur NVIDIA nxori serinë e saj të kartave grafike GeForce GTX 600, por mbështetja zyrtare për GPU-të e bazuar në

Read More

AMD Radeon RX 6600 dhe RX 6600 XT listohen pran KEE

Seria RX 6600 është  listuara në Komisionin Ekonomik Eurasian (KEE).  Bëhet fjalë për modelet nga  ASRock Radeon RX 6600 XT dhe RX 6600.

Read More

Zbulohen modulet e Ram-it DDR5 nga Crucial, 4800 MHz me 1.1V

Crucial ka shfaqur modulet e Ram-it  desktop dhe laptop. Kjo është hera e parë që paraqiten modulet 32GB SODIMM me frekuencë 4800 Mhz dhe një

Read More

GeForce RTX 3080 Ti me 12 GB zbulohet në tranzit për në Amerikë

Një foto e disa kutive transit drejt Los Angeles / Amerikë zbulon kartën grafike për të cilën është përfolur shumë gjatë këtyre muajve,

Read More

NVIDIA Tregon se mungesat në treg do të zgjasin për pjesën më të madhe të vitit

NVIDIA raportoi përmes faqes së saj të internetit se mungesa e kartave grafike do të vazhdojë për pjesën më të madhe të vitit. Nënkryetari

Read More

Radeon RX 6700 do të mbërrijë me 6 GB memorje grafike

Një foto e PowerColor Radeon RX 6700 (jo XT) tregon se kjo seri do të ketë vetëm 6 GB memorje GDDR6. Fotoja e kutisë zbulon se karta është

Read More

AMD shpall Radeon RX 6700 XT në treg duke filluar nga 17 Mars

AMD ka zbuluar kartën e saj më të fundit grafike nga familja RDNA2, Radeon RX 6700 XT. AMD Radeon RX 6700 XT do të konkurrojë me modelet e

Read More