AMD do të prezantoj serinë e re RX 6700 javën që vjen

AMD  njoftoi datën e prezantimit të serisë Radeon RX 6700 (XT). Prezantimi me ermin ‘Where Gaming Begins Episode: 3’  do të mbahet

Read More

Amerikanët shpenzuan 4.5 miliard dollarë në pajisje kompjuterike për lojëra në 2020

Grupi NPD ndau një raport mbi tregun e hardware, aksesorëve dhe lojrave të PC, ku shifrat në vitin 2020 janë dukshëm më të lartë se në

Read More
intel

Intel konfirmon se bordet B460 dhe H410 nuk do të mbështesin Proçesorët Rocket Lake

Intel tashmë ka konfirmuar se bordet e rangut fillestar H410 dhe ato të rangut të mesëm B460 nuk do të jenë në përputhje me Proçesorët e

Read More

AMD kërkon të përhapë prodhimin e çipave te Samsung

GPU-të dhe CPU-të janë mjaft të vështira për tu gjetur në treg për shkak të mungesave. AMD do të dëshironte të rrisë kapacitetin e

Read More

Intel bashkëpunon me ASUS për kartat grafike të dedikuara Iris Xe (DG1)

Intel hyn në tregun e kartave grafike të dedikuara në bashkëpunim me partnerët e tyre. Kartat fillestare do të jenë të destinuara për

Read More

AMD dhe NVIDIA presin që inventari i kartave grafike të mbetet i dobët gjatë gjithë tremujorit të parë

2020 ka qenë një vit i mbrapsht për arsyet që i dimë të gjithë. Me shpalljen e kartave grafike në vjeshtë të viti që lamë pas, u mendua

Read More

Microsoft ndjek gjurmët e Apple, po punon mbi një Proçesor ARM

Microsoft aktualisht po punon për krijimin e një Proçesori të bazuar në arkitekturën ARM, i cili do të përdoret për serverat dhe gamën e

Read More
intel

Zbulohen të dhënat e një prej Proçesorëve të ardhshëm të intel

Në njoftimin më të fundit për shtyp, ku MSI paraqiti veçorinë e re Re-Size BAR për bordet e serisë 400 , kompania gabimisht publikoi një

Read More

Modeli 20GB i GeForce RTX 3080 regjistrohet tek KEE

Herë po herë jo, këto kanë qenë zërat që kanë qarkulluar rreth pajisjes së RTX 3080 me 20 GB VRAM. Por tani  këto zëra marrin një

Read More

Seria AMD Radeon RX 6700/XT do të përbehet nga çipi Navi 22 me memorje deri në 12 GB GDDR6

Patrick Schur publikoj të dhëna të reja në lidhje me cipin Navi 22. Ky çip pritet të vendoset në segmentin e mesëm të serisë Radeon RX

Read More