You are currently viewing Pas Gjashtë Vitesh Rockstar Nxjerr Një Patch Të Ri Për Grand Theft Auto IV Në PC

Pas Gjashtë Vitesh Rockstar Nxjerr Një Patch Të Ri Për Grand Theft Auto IV Në PC

Në distancë vitesh nga dalja në treg Rockstar publikon një patch të ri për Grand Theft Auto IV.
Nga të dhënat e mëposhtme kuptojmë se: Është shtuar mbështetje për sistemin e operimit Windows 8, 8.1 dhe 10, gjithashtu është zgjidhur problemi me kapacitetin e VRAM të kartës grafike që ishte e limituar në 2GB, si dhe një sërë rregullimesh të tjera.
Shkarkimi do të fillojë automatikisht kur të hapni Steam, gjithmonë nëse lojën e kini të instaluar.

Te dhënat e plota:
Added error code “WTV270” to indicate a problem with connecting to Windows Live Sign in Assistant / Games for Windows Live Servers.
Added Windows 8, 8.1, and 10 to compatible OS check.
Added Display Controller image in Controller Configuration.
Fixed a bug which made completing “Out of Commission” mission impossible when frame rate exceeds 60fps.
Fixed a bug with the “Resource Usage” indicator on graphics cards with more than 2GB of VRAM.
Fixed a bug that restricted settings changes when using modern video cards.
Fixed a bug with the map crosshair on certain resolutions.
Fixed a bug with text scrolling in “Brief” Menu.
Fixed “drawlist overflow” crash.
Minor performance optimizations.

Normalisht që nuk mund të mungonte një test pas këtij evenimenti.
Parametrat e kompjuterit për kryerjen e testit janë si më poshtë.

Motherboard: Gigabyte GA-Z87X-UD3H
RAM: CORSAIR Vengeance Pro 16GB (2 x 8GB) @ 1600 MHz
CPU: Intel Core i7-4770K @ 3.4 GHZ
Graphics: ASUS Radeon R9 390 STRIX-R9390-DC3OC
OS: Windows 10 Pro x64

Përgjithësisht rezultati është i kënaqshëm, vërejmë një rritje në FPS edhe pse jo gjithmonë solide, për fat të keq problemi me Vsync në pamjet kinematografike vazhdon të eksitoje, ky problem shfaqet kur Vsync është i mbyllur dhe zmadhon skenën duke i prishur bukurinë.

Burimi: Rockstar Support