You are currently viewing Phanteks Hedh Në Treg Enthoo EVOLV, Një Kasë e Bukur uATX/mITX

Phanteks Hedh Në Treg Enthoo EVOLV, Një Kasë e Bukur uATX/mITX

Phanteks eshte nje kompani relativisht e re ne tregun e kasave dhe ftohesave per CPU por me shume vizion mesa kemi vene re. Shtesa e fundit e inventarit te tyre eshte Enthoo EVOLV, nje kase e krijuar per entuzuiastin minimalist me madhesi uATX dhe mITX. Megjithese madhesia eshte e limituar, kasa ka hapesire per shume pjese brenda, duke perfshire edhe ftohje me uje.

Video me poshte jep nje prezantim te hollesishem te kases:

Phanteks e ka nxjerre kete kase ne 2 ngjyra,  te bardhe dhe te zeze. Kasa ka nje trup prej alumini qe e ben te lehte, me nje ndjeshmeri premium dhe shume te forte dhe te mire per ftohje. Gjithashtu kasa mund te mbaje GPU shume te medha deri ne 318mm gjatesi. Gjithe kjo bukuri vjen me nje peshe prej 9kg.

40182_02_phanteks_unleashes_its_enthoo_evolv_a_beautiful_new_mitx_chassis_full 40182_01_phanteks_unleashes_its_enthoo_evolv_a_beautiful_new_mitx_chassis_full

 

40182_03_phanteks_unleashes_its_enthoo_evolv_a_beautiful_new_mitx_chassis_full

 

Burimi: Phanteks