You are currently viewing Phantom Dust Remaster Falas Në Windows Store

Phantom Dust Remaster Falas Në Windows Store


Aaron Greenberg, shefi i marketingut për Xbox Games, ka bërë të ditur në përmjet një mesazhi në Twitter se versioni Remaster i Phantom Dust, do të jetë i disponueshëm pa pagese duke filluar që sot për Xbox dhe Windows 10.

Kërkesat janë si më poshtë.

Minimale
OS: Windows 10 x64
CPU: Intel Core2 Duo E6550 @ 2.33GHz | AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+
Ram: 1 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 650 | AMD Radeon HD 7750 [1GB]
Ndërfaqja: DirectX 11

Të këshillueshme

OS: Windows 10 x64
CPU: Intel Core i5-2300 @ 2.80GHz | AMD FX-6120
Ram: 4 GB
GPU: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti | AMD Radeon R7 260 [1GB]
Ndërfaqja: DirectX 11

Kliko KËTU! për të shkarkuar lojën.