You are currently viewing Plantronics GameCom 788 Video Vlerësim

Plantronics GameCom 788 Video Vlerësim

Të konkurosh sot në lojëra Online do të thotë të kesh aksesorë të një far niveli.
Kufjet gaming GameCom 788 nga Plantronics, janë të menduara për komfort të lartë.
GameCom 788 garanton përfshirje totale në lojë, irritimi i veshit si dhe vështirësitë e tjera që mund të hasni me kufjet ‘tradicionale’ vetëm pak minuta nga përdorimi janë inekzistent këtu.
4 orë në Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, dhe nuk kam ndjerë asnjë lodhje fizikë, kjo pasi bokset janë të veshur me një material kadife e cila siguron komfort të lartë për përdorim të gjatë.
Kufjet GameCom 788 nga Plantronics, mund ti gjeni në dyqanin tonë GW Computers për 70 Euro.
Për specifikimet, dhe më tepër rreth këtyre kufjeve, ndiqni videon poshtë.