You are currently viewing PowerColor Hedh Né Treg Njé Varjant Ekonomik Té Radeon RX 470 – Red Dragon V2

PowerColor Hedh Né Treg Njé Varjant Ekonomik Té Radeon RX 470 – Red Dragon V2

PowerColor Radeon RX 470 Red Dragon V2 vjen me frekuenc OC 1210 MHz ne kore, dhe 6.60 GHz ne memorjen prej 4GB GDDR5, e ngjashme me modelin e par por me nje dizenjim te thieshte me 1 ventilator 100mm.

4GB 256-Bit GDDR5
Boost Clock 1210 MHz
1 x DL-DVI-D 1 x HDMI 3 x DisplayPort
2048 Stream Processors
PCI Express 3.0

Karta ushqehet nga nje 6pin kabell, dhe afrohet ne çmim me GTX 1050ti per $169, ne Europ çmiment varjojne sipas shtetit.