You are currently viewing Programe të përzgjedhura nga GW Computers

Programe të përzgjedhura nga GW Computers

Sot e kësaj dite cdo person ka në dispozicion të paktën një pajisje inteligjente, qoftë ajo tablet, smartphone, smartwatch etj.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Këto pajisje, përveç faktit që na thjeshtojnë punët e përditshme, gjithashtu na japin mundësinë të instalojmë programe dhe lojëra.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ne kemi bërë një përzjedhje të programeve, gjithmonë pasi I kemi testuar vet.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Kiwi browser

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
kiwi browserKiwi browser është një shfletues që ka të implementuar adblock. Për momentin ky është shfletuesi që ne po përdorim dhe bllokon 99% të rasteve “pop-ups” dhe reklamat. Gjithashtu ja vlen të përmendim që është relativisht I lehtë dhe I shpejt.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Brave browser

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Brave browser është një shfletues alternativ me Kiwi browser. Ky shfletues ka të implementuar adblock dhe është mjaft efikas për te bllokuar reklamat dhe “pop-ups”.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Greenify

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
greenifyNëse keni probleme me baterinë dhe menaxhimin e programeve që bën sistemi, atëherë ky program është për ju. Greenify ka shumë opsione, por shumica e tyre janë të aksesueshme për telefonat që kanë të zhbllokuar “bootloader” dhe kanë akses “root”.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

F-Droid

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
f-droidF-Droid është një program ku mund të gjejm shumë aplikacione open-source. Në këtë program mund të gjejmë aplikacione të shumëllojshme që janë ekuivalente me programet që ne përdorim çdo ditë. Benefiti më I madh është që, këto programe janë më të sigurta dhe gjurmohen më pak se sa programet e përditshme.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Youtube Vanced

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
youtubeKy është një program I bazuar tek youtube, por I modifikuar. Youtube vanced na sjell mundësine e shumë modifikimeve, por mbi të gjitha na eleminon reklamat dhe lejon playback. Që të instalohet youtube vanced duhet të instaloni edhe Micro-g services, që na bën të mundur të futemi më profilin tonë.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Cyberflix TV

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
cyberflixCyberflix TV na bën të mundur të shohim filmat e fundit në HD dhe Full-HD. Nuk ka nevojë për të krijuar llogari, por mund ta lidhim me “Trakt”.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Blokada

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
blokadaBlokada është një nga programet më të domosdoshëm. Ky program është një adblock për të gjithë sistemin, gjithashtu edhe VPN. Blokada të jep mundësinë të zgjidhni DNS dhe “hoste ” të ndryshëm për të bllokuar reklamat. Duhet të kini parasysh që po të rregjistroni shumë “hoste”, disa programe do të ndalojnë së funksionuari (psh. Facebook ..).,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ju mund ti instaloni të gjitha ose disa nga këto programe në varësi të kërkesave tuaja. Gjithashtu duhet të ju vejmë në dukje se, funksionaliteti i programeve varet edhe nga sistemi I operimit që keni (psh.Blokada nuk funksionon mirë në MIUI, programit mbyllet sa herë që bëhet clear memory).