You are currently viewing Project CARS 2 Kundër Assetto Corsa

Project CARS 2 Kundër Assetto Corsa

Kanali YouTube “Racing At Home” ka publikuar një video interesante që krahason komponentin audiovizualë të Project CARS 2 dhe Assetto Corsa.

Pa u futur shumë në detaje, ajo që dallohet me shikim të parë, është mungesa e efektit të reflektimit të diellit në Project CARS 2.
Project CARS 2 do të dalë për PC me 21 Shtator 2017.