You are currently viewing Quake Champions Do Të  Jetë  Falas [Free-To-Play] Si Dhe Me Pagesë [Buy-To-Play]

Quake Champions Do Të Jetë Falas [Free-To-Play] Si Dhe Me Pagesë [Buy-To-Play]


Drejtuesi i krijimit të Quake Champions, Tim Willits, foli për variantet ‘ekonomik’ të lojës. në një intervistë me Polygon. ai tha se loja mund të luhet në dy variante: e para varianti standard pa pagesë që ju lejon të luani vetëm me një personazh, ndërsa në rast se vendosni të paguani një shumë të caktuar [ende të pa specifikuar] mund të merrni paketën e plotë.
Pra loja do të nis si Free-To-Play por me opsionin për të blerë të ashtu quajturat Champion Pack për të pasur listën e plotë të protagonistëve.