You are currently viewing Radeon RX 5800 XT, RX 5950, dhe RX 5950 XT shfaqen online

Radeon RX 5800 XT, RX 5950, dhe RX 5950 XT shfaqen online

Radeon RX 5800 XT, RX 5950, dhe RX 5950 XT janë shfaqur në faqen e internetit të Komisionit Ekonomik Euroaziatik. Një nga rregullat e  tregtisë ndërkombëtare është renditja e produkteve dhe emra, që ende nuk ekzistojnë as për publikun e gjerë. Emrat e kartave janë listuar nga kompania AFOX me bazë në Hong Kongu që merret si me Radeon po ashtu dhe GeForce.

Gjatë konferencës të mbajtur në CES 2020, presidentja e AMD, Dr. Lisa Su konfirmoj se do të ketë karta Navi të nivelit të lartë.