You are currently viewing Resident Evil 7 Do Të Mbështes Ultra HD dhe HDR Në PC

Resident Evil 7 Do Të Mbështes Ultra HD dhe HDR Në PC


Capcom bëri të ditur se versioni PC i Resident Evil 7 do të mbështes 4k dhe HDR.
Gjithashtu për ato që blejnë lojën nga Microsoft Store do të kenë mundësin të kalojnë ruajtjen e lojës [save game] nga Xbox One në PC dhe anasjelltas, për Steam kjo veçori nuk do të mbështetet.

Resident Evil 7 do të përdor motorin grafik të ri RE Engine, loja do të jetë në prospektiv të parë, dhe premton të ruaj veçorit karakteristike të gameplay për të cilat seria është popullore, eksplorim, dhe atmosferë ankthi.
Resident Evil 7 do të dalë në 24 Janar 2017, poshtë gjeni dhe kërkesat, akoma jo të finalizuar pasi loja është në punim e sipër.

MINIMUM

OS: WINDOWS 7,8,8.1,10 64-BIT
Processor: Intel Core i5-4460, 2.70GHz or AMD FX-6300 or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 or AMD Radeon R7 260x
DirectX: Version 11

RECOMMENDED

OS: WINDOWS 7,8,8.1,10 64-BIT
Processor: Intel Core i7 3770 3.4GHz or AMD or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960 or AMD Radeon R9 280X or better
DirectX: Version 11