You are currently viewing Resident Evil 7 Zbulohen Season Pass Dhe Kërkesat Për PC

Resident Evil 7 Zbulohen Season Pass Dhe Kërkesat Për PC

Faqja Steam e lojës ka zbuluar të gjithë përmbajtjen shtesë të Season Pass, nga ku gjemë:

Banned Footage Vol. 1
Nightmare
Bedroom
Ethan Must Die
Banned Footage Vol. 2
21
Daughters
Jack’s 55th Birthday
Dhe episode të tjera.

Çmimi nuk dihet ende por, loja bazë kushton $60 dhe versioni Deluxe që përfshin Season Pass do të kushtojë $90.
Pra mund të themi se Season Pass mund të kushtoje me shumë se 30$ që është standardi i krijuar kohët e fundit.
Gjithsesi këtu flitet për çmimet nga Steam dhe shitës të kopjeve fizike, e jo shitës të tret të çelësave pasi normalisht ato kanë çmime shumë herë më të ulëta.

Për saj i përket kërkesave për PC ato janë si më poshtë:

Minimale (1080p, 30 FPS)
OS: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT)
CPU: Intel® Core™ i5-4460, 2.70GHz ose AMD FX™-6300 e lart.
RAM: 8 GB
GPU: NVIDIA® GeForce® GTX 760 ose AMD Radeon™ R7 260x me 2GB VRAM
Ndërfaqja: DirectX 11
Hapësira e kërkuar: 24GB
Audio: DirectSound me mbështetje për DirectX® 9.0c e lart.

Të këshillueshme (1080p, 60 fps)
OS: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT)
CPU: Intel® Core™ i7 3770 3.4GHz ose AMD Ekuivalent [Në këtë rast AMD FX™-8350] e lart.
RAM: 8 GB
GPU: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 me 3GB VRAM
Ndërfaqja: DirectX 11
Hapësira e kërkuar: 24GB
Audio: DirectSound me mbështetje për DirectX® 9.0c e lart.

Resident Evil 7 do të jetë e disponueshme duke filluar nga data 24 Janar 2017.