You are currently viewing Rogue Trooper Redux E3 2017 Video Gameplay

Rogue Trooper Redux E3 2017 Video Gameplay

Rebellion ka lëshuar videon e parë të gameplay me koment nga vet zhvilluesit e Rogue Trooper Redux.
E shpallur në Shkurt, Rogue Trooper Redux është një version i rishikuar i lojës origjinale aksion në vet të tret e lëshuar në 2006.
Loja do të dalë këtë vit për PC, më poshtë gjeni dhe videon e parë gameplay, ku zhvilluesit e lojës shpengojnë ndryshimet në grafik por edhe në gameplay, për ta sjellë më afër me kohën.