You are currently viewing Rrjedh Video e Lojës Battlefield Hardline

Rrjedh Video e Lojës Battlefield Hardline

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Duket qartë nga video që loja do shuuuuumë për tu ngarkuar :P,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Hiq këtë fakt, loja është ndryshe nga ajo që jemi mësuar në BF3 dhe BF4, pa uniforma ushtarake dhe një ndriçim më i ngrohtë qyteti.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Gjithsesi për kuriozitetin dhe kënaqësinë tuaj shikoni videon.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Diskutoni mendimet tuaja tek komentet më poshtë ose tek forumi ynë.