You are currently viewing Rrjedhin Fotot E Bordeve Intel H270 Dhe Z270

Rrjedhin Fotot E Bordeve Intel H270 Dhe Z270

Fotot e para te Bordeve Z270 dhe H270 te bazuar ne cipsin 200 te intel kan rrjedhur.
Bordet ne fjale jan nga Supermicro, C7Z270-PG, C7Z270-CG, C7Z270-CG-L, dhe C7H270-CG-ML jane modelet e zbuluara.
Linja SuperO ofron kualitet per entusiast dhe gamersa, me karakterstika te larta si p.sh:

HIGH QUALITY WOVEN E-GALASS COATED WITH EPOXY RESIN PCB [Perberja e bordit]
TOP GRADE X5R OR X7R CLASS CERAMIC CHIP CAPACITORS {Qarqet]
INTEGRATING ONLY THE BEST JAPANESE NPCAP SOLID STATE CAPACITORS {Perciellesit e rrymes]
15U GOLD PLATING THAT IS 7.5 X THICKER THAN THE STANDARD DESIGN [Soket i derdhur ne flori per kontakt sa me te mir me CPU-n]

C7Z270-CG | POWERFUL GAMING

C7Z270-PG | POWERFUL GAMING

C7Z270-CG-L | POWERFUL GAMING

C7H270-CG-ML | POWERFUL GAMING