You are currently viewing Rrjedhin fotot e Nvidia GeForce RTX 2060 Super Founder Edition

Rrjedhin fotot e Nvidia GeForce RTX 2060 Super Founder Edition

Rrjedhin foto e para në internet të kartës GeForce RTX 2060 Super Founder Edition, karta duket mjaft e ngjashme me versionin aktual RTX. Dallimi i vetëm është logoja e gjelbër super që mund të shihet në të dy anët dhe në pjesën e prapme të kartës grafike.
RTX 2060 Super do të kushtoj 400 dollarë në Amerikë dhe do të bazohet në çipin TU106-410. Specifikimet akoma të pa konfirmuara thuhet të jenë: 2176 bërthama me një shpejtësi bazë 1470 MHz dhe turbo 1650 MHz. 8 GB memorje gddr6 me bus 256-bitësh., dhe një  tdp prej 175 watt.